IN DE
MEDIA

De volle grond asperges zijn er!

Goed nieuws! De volle grond asperges zijn terug op onze menukaart! Geniet weer van de heerlijke smaak en sappigheid van dit seizoensgebonden lekkernij. Kom langs en proef de verse en verrukkelijke gerechten met onze verse asperges. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


Hopscheuten terug op de kaart!

Vanaf vandaag zijn de eerste “HOPSCHEUTEN” uit de volle grond er.
Dit prachtige Belgisch product gaan we voor jullie zalig klassiek bereiden. 


Verlenging Valentijnsmenu!

Op aanvraag van vele klanten verlengen we onze Valentijnmenu tot en met 25 februari!

Sigrid staat als vierder generatie al 30 jaar aan het fornuis in Het Pannenhuis!

Bekijk hier het hele artikel


LIEFDES VERHAAL VAN DE CHEF

Van 14 tot 18 februari nodigen we je uit om te genieten van ons verrukkelijke Valentijnsmenu.
Laat je betoveren door het liefdesverhaal van de chef, dat zich uitstrekt over heerlijke gerechten en onvergetelijke smaakcombinaties.
Reserveer nu en laat je smaakpapillen dansen op een symfonie van liefde en culinair genot.


Werken nieuwe keuken!

OPGELET!!!!! We gaan een nieuwe keuken plaatsen

Het Pannenhuis gaat dus effe sluiten vanaf 11/12.
Hopelijk starten we terug 25/01/24. We gaan je in ieder geval zo veel mogelijk op de hoogte houden van de werken…


Wilde grijspoot patrijs

De “wilde grijspoot patrijs” staat weer op de kaart voor de culinaire liefhebbers. 


Lekker klassiek

Hartelijk dank aan Horeca meat service in Herenthout Belgisch wit-blauw Sanguisorba kruiden kwekerij in Ranst en Butiq in Kasterlee.
Resultaat: Handgesneden carpaccio Belgisch wit blauw rund “lekker klassiek”
???? Dirk Caremans

Zomerse desserts

Het juiste rode fruit kiezen voor ons nieuw zomers dessert.

Met dan aan:
Scappa Hertentals
Groenten & fruit Wim Zoersel
Foto’s Dirk Caremans


Witte asperges uit de buurt

Mooie verse producten gemaakt met veel liefde.

Resultaat staat op de kaart:
Witte asperges uit de buurt
ganzenleverpaté/witte truffelolie/lentekruiden

Met dank aan:
Blauw kleed: Scapa Herentals
Ganzenlever: NIVO-finess'
Veel kleurig kleed Kasterlee: Butiq Kasterlee
Asperges: De Pleynhoeve Herentals
???? Dirk Caremans

Lifestyle Magazine

Het Pannenhuis in Lifestyle Magazine. 


Bekijk hier het artikel! 

 


CHEF'S ASPERGE MENU

Onze nieuwe Chef's Asperges menu staat online! 

We serveren gerechten met korenaar, witte & groene asperges.


Het Pannenhuis in Gazet van Antwerpen!

Bekijk hier het volledig artikel! 


Bedankt voor het stemmen!

Dankjewel aan iedereen voor het stemmen! Wij behaalden een tweede ereplaats horeca persoonlijkheid van het jaar! Dankjewel iedereen voor jullie steun! ????

Nominatie 'Lion D'Or'

Wij zijn terug genomineerd voor 'Lion D'Or'!
Horeca persoonlijkheid van het jaar.
Helpen jullie mee stemmen?
 
Stemmen kan op Het Pannenhuis via deze link:
https://www.hospitalityawardsbelgium.be/lio.../publieksstem/

Wij serveren "de hopscheuten”

Delicatesse & meest exclusieve groente ter wereld uit Poperinge!

Liefdesverhaal van de Chef verlengd wegens groot succes!

Geniet samen van ons liefdesverhaal van de Chef. 

Bekijk hier het menu! 


Een voorproefje van onze nieuwe menukaart...

Gebakken eendenlever
Gekarameliseerde golden delicious/secreto del chef 

Bekijk hier de volledige nieuwe kaart. 


2023

De beste wensen vanwege het Pannenhuis Team!

Het perfecte cadeau

Schenk het perfecte cadeau voor een culinaire liefhebber.

#cadeaubon #belevenis #gezellig #kerst #newyear #hetpannenhuis #lifestyle


3e plaats: klantvriendelijkste gastronomisch restaurant van België!

We deden het terug, een verdiende derde plaats op de 'Awards voor het Belgisch Gastronomisch Restaurant'. 

Bekijk hier ook het artikel : Energietips Horeca Vlaanderen Gazet Van Antwerpen. 

#horecaawards 


Werken aan de menukaart

Werken aan de menukaart met bekende chefs en aangepaste wijnen !


Geniet van de herfst

Het culinaire hart van de wildliefhebbers gaat weer sneller slaan met onze nieuwe gerechten….

Het nieuwe jacht seizoen is in aantocht….

Starten doen we met mijn lievelingsgerecht DE GRIJSPOOT PATRIJS.

Heerlijk buiten dineren.

Oase van Zuiderse sferen op ons terras.

Boek vandaag online je tafeltje. 

 


We vieren het nieuw seizoen met lekkere asperges!

Terug op de kaart, heerlijke asperges.  


Zalig Pasen!

Het Pannenhuis wenst iedereen een Zalig Pasen.
Wij openen terug de deuren op 21 april!

Hoppescheuten terug op de kaart!

Overheerlijke hoppescheuten nu verkrijgbaar. Wees er snel bij voor deze exclusieve delicatesse. Het is maar een kort seizoen.


Lifestyle Magazine

Het Pannenhuis in Lifestyle Magazine Antwerpen. 

Lees hier meer! 


Jaarlijkse vakantie

Jaarlijks verlof van 11 tem 20 april 2022

Welcome back

Vanaf 2 september staan we opnieuw klaar
om jullie in de watten te leggen tijdens
uw culinaire ervaring in Het Pannenhuis.

Nog een kleine reminder van onze gewijzigde openingsuren
Do: van 12u tot 21u
Vr: van 17u tot 21u
Za: van 17u tot 21u
Zo: van 12u tot 21u

Reserveren kan op het volgende nummer:
03/464.04.49

Dank voor uw begrip
Cadeaubons zijn alle tijden verkrijgbaar!

Jaarlijkse vakantie

We zijn er even tussenuit van 23 tot en met 29 augustus.

Zaalmedewerkers (m/v) gezocht

Het Pannenhuis is op zoek naar zaalmedewerkers (m/v)
Kom je ook ons team versterken op vrijdag, zaterdag en zondag.
Dagen en uren zijn overeen te komen.
 
Het Pannenhuis
Kerkstraat 9
Massenhoven
03 464 04 49
 

Mosselfestijn

Ze zijn er weer!

Komende woensdag terug op de menukaart. Mosselen om bij te watertanden.


Het pannenhuis opent de deuren !

WELKOM TERUG

Vanaf 9 juni gaan de deuren terug helemaal open zwaaien. We hebben er lang op gewacht en van gedroomd. Dus kijken we er allemaal naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen en dat gaan jullie zeker merken. Om uw tevredenheid zo goed mogelijk te garanderen hebben we besloten de menukaart te verkleinen. De grote klassiekers blijven. Het is maar tijdelijk.

Gelieve enkel telefonisch te reserveren voor de maand juni. Wij zijn verplicht om de protocollen van de overheid te respecteren. Alle klanten moeten om 22u het restaurant verlaten, 23u30 is het sluitingsuur buiten. Met 4 personen aan 1 tafel, tenzij je gezin uit meerdere personen bestaat.

De organisatie en dienst zal misschien een beetje veranderen onze excuses daarvoor. Aarzel niet om ons te volgen op sociale media zo je onze voorbereidingen voor de heropening in het echt kan ervaren.

PS: We blijven makkelijk bereikbaar tijdens de wegenwerken.

Het Pannenhuisteam


TERUG OPEN OP 9 JUNI!

We gaan terug open op 9/6!!!
Gelieve enkel telefonisch te reserveren.
(tot wanneer we gestart zijn)
 
Het Pannenhuis
Kerkstraat 9 Massenhoven.
03/464.04.49
 
We blijven makkelijk bereikbaar tijdens de werken.
 

Na (zure) regen komt altijd zonneschijn!

 
Liefste klanten,
 
Wij nemen geen reservaties aan op het terras, maar jullie kunnen nog wel genieten van onze take away.
Hopelijk kan ons restaurant snel weer openen.
We wachten dus nog eventjes tot we zowel binnen als buiten mogen verwennen van de regering.
 
Alvast bedankt voor alle steun en hopelijk tot heel snel.
 
Na (zure) regen komt zonneschijn…..
 
Het Pannenhuis Massenhoven 03/464.04.49
 



Elke week VERNIEUWDE TAKE AWAY gerechten

Wij bereiden voor jullie met veel liefde en plezier smaakvolle gerechten en serveren ze op de juiste borden om toch nog het “Het Pannenhuis” gevoel thuis te hebben.
Benieuwd naar onze keuze voor deze week? BEL 03/464 04 49.
Gelieve 1 dag op voorhand te bestellen!

Afhaalmenu

VALENTIJN AFHAALMENU 

Bekijk hier onze Valentijn afhaalmenu 

Afhalen kan je op bestelling: +32 (03) 464.04.49

Wijnen : ruim assortiment ter plaatse beschikbaar 
Bestellen : ten laatste 2 dagen op voorhand en liefst telefonisch
Afhalen

vr 12/02 : 17u -19u
za 13/02 : 17u - 19u
zo 14/02 : 17u - 19u

Adres:
Het Pannenhuis
Kerkstraat 9 in Massenhoven 
03/464.04.49

info@hetpannenhuis.be

 

Afhaalmenu's te verkrijgen!

Vanaf heden bieden wij nu ook heerlijke afhaalmenu's aan.
Zo kan je toch nog lekker culinair genieten. ??
 
Afhalen kan je op bestelling: +32 (03) 464.04.49
 

AFHAALMENU KERST en OUD EN NIEUW

Bekijk hier onze afhaalmenu's:

Klik hier voor het KERSTMENU
Klik hier voor het OUD EN NIEUW MENU

Wijnen : ruim assortiment ter plaatse beschikbaar 

Bestellen : ten laatste 2 dagen op voorhand en liefst telefonisch

Afhalen :
24/12 : 13u - 17u
25/12 : 10u - 12u
31/12 : 13u - 17u
01/01 : 10u - 12u
 
Adres :
Het Pannenhuis
Kerkstraat 9 in Massenhoven
03/464.04.49
info@hetpannenhuis.be 
 
 
Gelieve de borden zo snel mogelijk terug te brengen alvast bedankt
 
Tip : Als u ons toch nog een extra duwtje in de rug wilt geven…
zijn er nog altijd onze mooie feestelijke cadeaubonnen XXX

Terug Lockdown Horeca

De horeca lockdown smaakt zuur maar we moeten
er helaas allemaal samen door.

Keep safe.

Het Pannenhuis team.


Herfst Suggestie

Jonge patrijs
Herfst garnituur/ kroketjes/ fine champagnesaus


#horecacomeback

Via Horeca Comeback kan je nu ook cadeaubonnen kopen voor ons restaurant!

Steun je ons? Je helpt hier een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer wij opnieuw onze deuren openen. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

KLIK HIER om Het Pannenhuis te steunen!


Schenk een moederdagcadeau!

Wil je iemand verrassen in deze bizarre tijden met een vrolijk Moederdagcadeau? 

Dan kan je bij Het Pannenhuis terecht!

Je kunt onze cadeaubonnen online aankopen via e-mail.
Wij zorgen ervoor dat ze er prachtig uitzien, zodat je echt iets leuks aan te bieden hebt.
Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE92 3200 3317 9023, sturen wij de bon gratis naar jou op.

Omdat mooi gepresenteerde cadeaus voor de meeste mensen leuker zijn om te ontvangen, natuurlijk!


Corona maatregelen terug verlengd.

Beste culinaire liefhebbers,
 
Hopelijk komt er binnenkort een beslissing…
 
Wij zijn stilaan zoals onze oude wijnstok die 
met fierheid nieuwe blaadjes krijgt ook
met fierheid volop bezig nieuwe ideetjes te ontwikkelen……
 
Het Pannenhuis - Stay strong & safe

Verlenging coronamaatregelen t.e.m. 3 mei

Beste klanten,

Zoals jullie waarschijnlijk in het nieuws vernomen hebben, werden de maatregelen in België verlengd t.e.m. 03/05
Dit heeft tot gevolg dat Het Pannenhuis ook t.e.m. 03/05 gesloten zal blijven.

Wij hopen jullie gauw opnieuw te mogen verwelkomen!


Schenk een vrolijk Paascadeau !

Wil je iemand verrassen in deze bizarre tijden met een vrolijk Paascadeau? 

Dan kan je bij Het Pannenhuis terecht!

Je kunt onze cadeaubonnen online aankopen via e-mail.
Wij zorgen ervoor dat ze er prachtig uitzien, zodat je echt iets leuks aan te bieden hebt.
Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE92 3200 3317 9023, sturen wij de bon gratis naar jou op.

Omdat mooi gepresenteerde cadeaus voor de meeste mensen leuker zijn om te ontvangen, natuurlijk!


Verlenging coronamaatregelen t.e.m. 19 april

Beste klanten,

Via deze weg willen wij jullie nogmaals enorm bedanken voor de continue steun en de motiverende berichtjes die we via alle mogelijke kanalen mogen ontvangen, deze zijn echt hartverwarmend. We doen er alles aan om hier samen zo sterk mogelijk door te komen.

Zoals jullie waarschijnlijk in het nieuws vernomen hebben, werden de maatregelen in België verlengd t.e.m. 19/04. Dit heeft tot gevolg dat  Het Pannenhuis ook t.e.m. 19/04 gesloten zal blijven.

Onze hoogste prioriteit gaat momenteel naar de gezondheid van onze klanten en collega's, maar wij hopen jullie gauw opnieuw te mogen verwelkomen!

TIJDELIJK GESLOTEN WEGENS CORONA

Beste klanten,

De Veiligheidsraad heeft beslist dat alle restaurants en cafés moeten sluiten in het kader van het coronavirus COVID19. Dit zowel tijdens de week als in het weekend. Alle maatregelen gaan vanaf 13/3 middernacht in, en blijven geldig tot 3 april.

Vanaf 4 april kunt u terug telefonisch als online reserveren. Voor inlichtingen of vragen mag u ons altijd contacteren!


Sigrid Naedts opnieuw Horecapersoonlijkheid van het jaar!

We did it again : 1e prijs horecapersoonlijkheid van het jaar 2020 !! 
Hartelijk dank voor al jullie fantastische steun.

Bekijk hier het krantenartikel in het Laatste Nieuws!

Sigrid en het hele Pannenhuisteam


De voorjaarsprimeur “hoppescheuten”

Wij serveren terug voor jullie de voorjaarsprimeur “hoppescheuten” een ware delicatesse voor fijnproevers.
Nergens ter wereld worden ze in de gastronomie gebruikt zoals in België. Kom ze proeven in Het Pannenhuis!


Stem op mijn mama!

Ik ben fier op mijn mama met deze prijs en hoop dat ze hem dit jaar opnieuw kan winnen dankzij jullie stemmen!

Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken die zich jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant!

Stem op Het Pannenhuis via deze link: www.liondor.be

 


Stem ons gerechtje tot het 'Kooktalent van Vlaanderen' !

Stem voor Het Pannenhuis unieke gerechtje:
Sint-Jacobshartjes
jonge prei/romig soepje/kruiden eigen kweek
suplement Caviar “Gold Label” 10gr

Bij Het (Kook) Talent van Vlaanderen zoeken ze naar dat ene unieke, ambachtelijke en succesvolle gerecht.
Help Sigrid mee voor extra stemmen. Je helpt haar meteen een flinke stap vooruit!

Breng je stem vandaag nog uit via: https://www.hettalentvanvlaanderen.be/publieksstem/

 


Derde plaats op de Horeca Awards

Op 25 november vonden de Hospitality Awards Belgium plaats, een tophappening in het chique San Marco Village waarop de allerbeste, klantvriendelijkste zaken bekroond werden met een bloedmooie prijs. Ook ons team mocht het podium op met een mooie derde plaats voor ‘beste gastronomische restaurant’, na absolute toppers als sterrenrestaurant The Glorious en het in de Gault&Millau aangeprezen restaurant Marcel. Een mooie verwezenlijking waar we allemaal vanzelfsprekend heel erg trots op zijn! Onze uitbaatster annex ladychef, Sigrid Naedts, mocht daarmee al haar tweede medaille op een jaar tijd de lucht in hijsen, nadat ze eerder al de prestigieuze Lion D’Or voor beste horecapersoonlijkheid won.


Vierde generatie Pannenhuis (Massenhoven) krijgt Lion D’or

Tijdens de Nacht van de Hospitality is Sigrid Naedts van restaurant Het Pannenhuis in Massenhoven uitgeroepen tot Lion D’or Persoonlijkheid van het Jaar. De familiezaak wordt al decennialang doorgegeven van moeder op dochter.

“Ik had het totaal, totáál niet verwacht”, vertelt Sigrid Naedts. Zij is al de vierde vrouwelijke generatie die het restaurant – het eerste huis dat na de oorlog bedekt werd met dakpannen – uitbaat. “Vroeger was Het Pannenhuis eerder een herberg, waar men dus ook kon blijven slapen. De zaak was toen vooral populair bij mensen die hun boten langs het jaagpad moesten slepen en meestal de volgende dag weer verder trokken. Al die jaren is het interieur min of meer hetzelfde gebleven, net als onze klanten. Alleen brengen die vandaag wel hun kinderen en zelfs kleinkinderen mee.”

Eerst effe genieten     
Sigrid kreeg haar opleiding aan de hotelschool in Hoogstraten en volgde nadien nog een vervolmakingsjaar aan Spermalie in Brugge. Sinds het overlijden van haar moeder, neemt ze de keuken voor haar rekening. “Mijn gerechten zijn ‘landelijk’ te noemen en worden ‘op grootmoeders wijze’ bereid, met kruiden en groenten uit de eigen moestuin. Ik sta ondertussen 25 jaar in deze zaak. We gaan verder zoals we bezig zijn, maar nu eerst effe genieten van deze erkenning.”