In het Nieuwsblad
Heb je ons al gespot in het Nieuwsblad? #HetNieuwsblad #PeterGoossens #culinair journalist Willem Asaert
Jubileum chocolade diamant
Jubileum chocolade diamant is mooi geslepen als ode aan Het Pannenhuis & diamantslijpers Massenhoven.
Ontworpen door Restaurant Het Pannenhuis -Laurenspralines - Worldsend
Aangeboden bij de koffie.
Het Pannenhuis in de kijker
Het Pannenhuis in de kijker in het magazine Goed Gevoel.
Start Grijspoot Patrijs!
Proef terug de grijspoot patrijs in ons menu!
Verse mosselen terug op de kaart!
Daar zijn ze de lekkere mosselen van Het Pannenhuis!
De volle grond asperges zijn er!
Goed nieuws! De volle grond asperges zijn terug op onze menukaart! Geniet weer van de heerlijke smaak en sappigheid van dit seizoensgebonden lekkernij. Kom langs en proef de verse en verrukkelijke gerechten met onze verse asperges. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Hopscheuten terug op de kaart!
Vanaf vandaag zijn de eerste “HOPSCHEUTEN” uit de volle grond er.
Dit prachtige Belgisch product gaan we voor jullie zalig klassiek bereiden.
Verlenging Valentijnsmenu!
Sigrid staat als vierder generatie al 30 jaar aan het fornuis in Het Pannenhuis!
Bekijk hier het hele artikel
LIEFDES VERHAAL VAN DE CHEF
Van 14 tot 18 februari nodigen we je uit om te genieten van ons verrukkelijke Valentijnsmenu.
Laat je betoveren door het liefdesverhaal van de chef, dat zich uitstrekt over heerlijke gerechten en onvergetelijke smaakcombinaties.
Reserveer nu en laat je smaakpapillen dansen op een symfonie van liefde en culinair genot.
Werken nieuwe keuken!
OPGELET!!!!! We gaan een nieuwe keuken plaatsen
Het Pannenhuis gaat dus effe sluiten vanaf 11/12.
Hopelijk starten we terug 25/01/24. We gaan je in ieder geval zo veel mogelijk op de hoogte houden van de werken…
Wilde grijspoot patrijs
De “wilde grijspoot patrijs” staat weer op de kaart voor de culinaire liefhebbers.
Lekker klassiek
Zomerse desserts
Het juiste rode fruit kiezen voor ons nieuw zomers dessert.
Met dan aan:
Scappa Hertentals
Groenten & fruit Wim Zoersel
Foto’s Dirk Caremans
Witte asperges uit de buurt
Resultaat staat op de kaart:
Witte asperges uit de buurt
ganzenleverpaté/witte truffelolie/lentekruiden
Met dank aan:
Blauw kleed: Scapa Herentals
Ganzenlever: NIVO-finess'
Veel kleurig kleed Kasterlee: Butiq Kasterlee
Asperges: De Pleynhoeve Herentals
CHEF'S ASPERGE MENU
Onze nieuwe Chef's Asperges menu staat online!
We serveren gerechten met korenaar, witte & groene asperges.
Het Pannenhuis in Gazet van Antwerpen!
Bekijk hier het volledig artikel!
Bedankt voor het stemmen!
Nominatie 'Lion D'Or'
https://www.hospitalityawardsbelgium.be/lio.../publieksstem/
Wij serveren "de hopscheuten”
Liefdesverhaal van de Chef verlengd wegens groot succes!
Geniet samen van ons liefdesverhaal van de Chef.
Bekijk hier het menu!
Een voorproefje van onze nieuwe menukaart...
Gebakken eendenlever
Gekarameliseerde golden delicious/secreto del chef
Bekijk hier de volledige nieuwe kaart.
Het perfecte cadeau
Schenk het perfecte cadeau voor een culinaire liefhebber.
#cadeaubon #belevenis #gezellig #kerst #newyear #hetpannenhuis #lifestyle
3e plaats: klantvriendelijkste gastronomisch restaurant van België!
We deden het terug, een verdiende derde plaats op de 'Awards voor het Belgisch Gastronomisch Restaurant'.
Bekijk hier ook het artikel : Energietips Horeca Vlaanderen Gazet Van Antwerpen.
#horecaawards
Werken aan de menukaart
Werken aan de menukaart met bekende chefs en aangepaste wijnen !
Geniet van de herfst
Het nieuwe jacht seizoen is in aantocht….
Heerlijk buiten dineren.
Oase van Zuiderse sferen op ons terras.
Boek vandaag online je tafeltje.
We vieren het nieuw seizoen met lekkere asperges!
Terug op de kaart, heerlijke asperges.
Zalig Pasen!
Hoppescheuten terug op de kaart!
Overheerlijke hoppescheuten nu verkrijgbaar. Wees er snel bij voor deze exclusieve delicatesse. Het is maar een kort seizoen.
Jaarlijkse vakantie
Welcome back
Zaalmedewerkers (m/v) gezocht
Mosselfestijn
Ze zijn er weer!
Komende woensdag terug op de menukaart. Mosselen om bij te watertanden.
Het pannenhuis opent de deuren !
WELKOM TERUG
Vanaf 9 juni gaan de deuren terug helemaal open zwaaien. We hebben er lang op gewacht en van gedroomd. Dus kijken we er allemaal naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen en dat gaan jullie zeker merken. Om uw tevredenheid zo goed mogelijk te garanderen hebben we besloten de menukaart te verkleinen. De grote klassiekers blijven. Het is maar tijdelijk.
Gelieve enkel telefonisch te reserveren voor de maand juni. Wij zijn verplicht om de protocollen van de overheid te respecteren. Alle klanten moeten om 22u het restaurant verlaten, 23u30 is het sluitingsuur buiten. Met 4 personen aan 1 tafel, tenzij je gezin uit meerdere personen bestaat.
De organisatie en dienst zal misschien een beetje veranderen onze excuses daarvoor. Aarzel niet om ons te volgen op sociale media zo je onze voorbereidingen voor de heropening in het echt kan ervaren.
PS: We blijven makkelijk bereikbaar tijdens de wegenwerken.
Het Pannenhuisteam
TERUG OPEN OP 9 JUNI!
Na (zure) regen komt altijd zonneschijn!
Elke week VERNIEUWDE TAKE AWAY gerechten
Afhaalmenu
VALENTIJN AFHAALMENU
Bekijk hier onze Valentijn afhaalmenu
Afhalen kan je op bestelling: +32 (03) 464.04.49
Wijnen : ruim assortiment ter plaatse beschikbaar
Bestellen : ten laatste 2 dagen op voorhand en liefst telefonisch
Afhalen :
vr 12/02 : 17u -19u
za 13/02 : 17u - 19u
zo 14/02 : 17u - 19u
Adres:
Het Pannenhuis
Kerkstraat 9 in Massenhoven
03/464.04.49
Afhaalmenu's te verkrijgen!
AFHAALMENU KERST en OUD EN NIEUW
Bekijk hier onze afhaalmenu's:
Klik hier voor het KERSTMENU
Klik hier voor het OUD EN NIEUW MENU
24/12 : 13u - 17u
Terug Lockdown Horeca
De horeca lockdown smaakt zuur maar we moeten
er helaas allemaal samen door.
Keep safe.
Het Pannenhuis team.
Herfst Suggestie
Jonge patrijs
Herfst garnituur/ kroketjes/ fine champagnesaus
#horecacomeback
Via Horeca Comeback kan je nu ook cadeaubonnen kopen voor ons restaurant!
Steun je ons? Je helpt hier een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer wij opnieuw onze deuren openen. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!
Schenk een moederdagcadeau!
Wil je iemand verrassen in deze bizarre tijden met een vrolijk Moederdagcadeau?
Dan kan je bij Het Pannenhuis terecht!
Je kunt onze cadeaubonnen online aankopen via e-mail.
Wij zorgen ervoor dat ze er prachtig uitzien, zodat je echt iets leuks aan te bieden hebt.
Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE92 3200 3317 9023, sturen wij de bon gratis naar jou op.
Omdat mooi gepresenteerde cadeaus voor de meeste mensen leuker zijn om te ontvangen, natuurlijk!
Corona maatregelen terug verlengd.
Verlenging coronamaatregelen t.e.m. 3 mei
Beste klanten,
Zoals jullie waarschijnlijk in het nieuws vernomen hebben, werden de maatregelen in België verlengd t.e.m. 03/05
Dit heeft tot gevolg dat Het Pannenhuis ook t.e.m. 03/05 gesloten zal blijven.
Wij hopen jullie gauw opnieuw te mogen verwelkomen!
Schenk een vrolijk Paascadeau !
Wil je iemand verrassen in deze bizarre tijden met een vrolijk Paascadeau?
Dan kan je bij Het Pannenhuis terecht!
Je kunt onze cadeaubonnen online aankopen via e-mail.
Wij zorgen ervoor dat ze er prachtig uitzien, zodat je echt iets leuks aan te bieden hebt.
Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE92 3200 3317 9023, sturen wij de bon gratis naar jou op.
Omdat mooi gepresenteerde cadeaus voor de meeste mensen leuker zijn om te ontvangen, natuurlijk!
Verlenging coronamaatregelen t.e.m. 19 april
Beste klanten,
Via deze weg willen wij jullie nogmaals enorm bedanken voor de continue steun en de motiverende berichtjes die we via alle mogelijke kanalen mogen ontvangen, deze zijn echt hartverwarmend. We doen er alles aan om hier samen zo sterk mogelijk door te komen.
Zoals jullie waarschijnlijk in het nieuws vernomen hebben, werden de maatregelen in België verlengd t.e.m. 19/04. Dit heeft tot gevolg dat Het Pannenhuis ook t.e.m. 19/04 gesloten zal blijven.
TIJDELIJK GESLOTEN WEGENS CORONA
Beste klanten,
De Veiligheidsraad heeft beslist dat alle restaurants en cafés moeten sluiten in het kader van het coronavirus COVID19. Dit zowel tijdens de week als in het weekend. Alle maatregelen gaan vanaf 13/3 middernacht in, en blijven geldig tot 3 april.
Vanaf 4 april kunt u terug telefonisch als online reserveren. Voor inlichtingen of vragen mag u ons altijd contacteren!
Sigrid Naedts opnieuw Horecapersoonlijkheid van het jaar!
We did it again : 1e prijs horecapersoonlijkheid van het jaar 2020 !!
Hartelijk dank voor al jullie fantastische steun.
Bekijk hier het krantenartikel in het Laatste Nieuws!
Sigrid en het hele Pannenhuisteam
De voorjaarsprimeur “hoppescheuten”
Wij serveren terug voor jullie de voorjaarsprimeur “hoppescheuten” een ware delicatesse voor fijnproevers.
Nergens ter wereld worden ze in de gastronomie gebruikt zoals in België. Kom ze proeven in Het Pannenhuis!
Stem op mijn mama!
Ik ben fier op mijn mama met deze prijs en hoop dat ze hem dit jaar opnieuw kan winnen dankzij jullie stemmen!
Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken die zich jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant!
Stem op Het Pannenhuis via deze link: www.liondor.be
Stem ons gerechtje tot het 'Kooktalent van Vlaanderen' !
Stem voor Het Pannenhuis unieke gerechtje:
Sint-Jacobshartjes
jonge prei/romig soepje/kruiden eigen kweek
suplement Caviar “Gold Label” 10gr
Bij Het (Kook) Talent van Vlaanderen zoeken ze naar dat ene unieke, ambachtelijke en succesvolle gerecht.
Help Sigrid mee voor extra stemmen. Je helpt haar meteen een flinke stap vooruit!
Breng je stem vandaag nog uit via: https://www.hettalentvanvlaanderen.be/publieksstem/
Derde plaats op de Horeca Awards
Op 25 november vonden de Hospitality Awards Belgium plaats, een tophappening in het chique San Marco Village waarop de allerbeste, klantvriendelijkste zaken bekroond werden met een bloedmooie prijs. Ook ons team mocht het podium op met een mooie derde plaats voor ‘beste gastronomische restaurant’, na absolute toppers als sterrenrestaurant The Glorious en het in de Gault&Millau aangeprezen restaurant Marcel. Een mooie verwezenlijking waar we allemaal vanzelfsprekend heel erg trots op zijn! Onze uitbaatster annex ladychef, Sigrid Naedts, mocht daarmee al haar tweede medaille op een jaar tijd de lucht in hijsen, nadat ze eerder al de prestigieuze Lion D’Or voor beste horecapersoonlijkheid won.
Vierde generatie Pannenhuis (Massenhoven) krijgt Lion D’or
Tijdens de Nacht van de Hospitality is Sigrid Naedts van restaurant Het Pannenhuis in Massenhoven uitgeroepen tot Lion D’or Persoonlijkheid van het Jaar. De familiezaak wordt al decennialang doorgegeven van moeder op dochter.
“Ik had het totaal, totáál niet verwacht”, vertelt Sigrid Naedts. Zij is al de vierde vrouwelijke generatie die het restaurant – het eerste huis dat na de oorlog bedekt werd met dakpannen – uitbaat. “Vroeger was Het Pannenhuis eerder een herberg, waar men dus ook kon blijven slapen. De zaak was toen vooral populair bij mensen die hun boten langs het jaagpad moesten slepen en meestal de volgende dag weer verder trokken. Al die jaren is het interieur min of meer hetzelfde gebleven, net als onze klanten. Alleen brengen die vandaag wel hun kinderen en zelfs kleinkinderen mee.”
Eerst effe genieten
Sigrid kreeg haar opleiding aan de hotelschool in Hoogstraten en volgde nadien nog een vervolmakingsjaar aan Spermalie in Brugge. Sinds het overlijden van haar moeder, neemt ze de keuken voor haar rekening. “Mijn gerechten zijn ‘landelijk’ te noemen en worden ‘op grootmoeders wijze’ bereid, met kruiden en groenten uit de eigen moestuin. Ik sta ondertussen 25 jaar in deze zaak. We gaan verder zoals we bezig zijn, maar nu eerst effe genieten van deze erkenning.”