IN DE
MEDIA

TIJDELIJK GESLOTEN WEGENS CORONA

Beste klanten,

De Veiligheidsraad heeft beslist dat alle restaurants en cafés moeten sluiten in het kader van het coronavirus COVID19. Dit zowel tijdens de week als in het weekend. Alle maatregelen gaan vanaf 13/3 middernacht in, en blijven geldig tot 3 april.

Vanaf 4 april kunt u terug telefonisch als online reserveren. Voor inlichtingen of vragen mag u ons altijd contacteren!


Sigrid Naedts opnieuw Horecapersoonlijkheid van het jaar!

We did it again : 1e prijs horecapersoonlijkheid van het jaar 2020 !! 
Hartelijk dank voor al jullie fantastische steun.

Bekijk hier het krantenartikel in het Laatste Nieuws!

Sigrid en het hele Pannenhuisteam


De voorjaarsprimeur “hoppescheuten”

Wij serveren terug voor jullie de voorjaarsprimeur “hoppescheuten” een ware delicatesse voor fijnproevers.
Nergens ter wereld worden ze in de gastronomie gebruikt zoals in België. Kom ze proeven in Het Pannenhuis!


Stem op mijn mama!

Ik ben fier op mijn mama met deze prijs en hoop dat ze hem dit jaar opnieuw kan winnen dankzij jullie stemmen!

Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken die zich jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant!

Stem op Het Pannenhuis via deze link: www.liondor.be

 


Stem ons gerechtje tot het 'Kooktalent van Vlaanderen' !

Stem voor Het Pannenhuis unieke gerechtje:
Sint-Jacobshartjes
jonge prei/romig soepje/kruiden eigen kweek
suplement Caviar “Gold Label” 10gr

Bij Het (Kook) Talent van Vlaanderen zoeken ze naar dat ene unieke, ambachtelijke en succesvolle gerecht.
Help Sigrid mee voor extra stemmen. Je helpt haar meteen een flinke stap vooruit!

Breng je stem vandaag nog uit via: https://www.hettalentvanvlaanderen.be/publieksstem/

 


Derde plaats op de Horeca Awards

Op 25 november vonden de Hospitality Awards Belgium plaats, een tophappening in het chique San Marco Village waarop de allerbeste, klantvriendelijkste zaken bekroond werden met een bloedmooie prijs. Ook ons team mocht het podium op met een mooie derde plaats voor ‘beste gastronomische restaurant’, na absolute toppers als sterrenrestaurant The Glorious en het in de Gault&Millau aangeprezen restaurant Marcel. Een mooie verwezenlijking waar we allemaal vanzelfsprekend heel erg trots op zijn! Onze uitbaatster annex ladychef, Sigrid Naedts, mocht daarmee al haar tweede medaille op een jaar tijd de lucht in hijsen, nadat ze eerder al de prestigieuze Lion D’Or voor beste horecapersoonlijkheid won.


Vierde generatie Pannenhuis (Massenhoven) krijgt Lion D’or

Tijdens de Nacht van de Hospitality is Sigrid Naedts van restaurant Het Pannenhuis in Massenhoven uitgeroepen tot Lion D’or Persoonlijkheid van het Jaar. De familiezaak wordt al decennialang doorgegeven van moeder op dochter.

“Ik had het totaal, totáál niet verwacht”, vertelt Sigrid Naedts. Zij is al de vierde vrouwelijke generatie die het restaurant – het eerste huis dat na de oorlog bedekt werd met dakpannen – uitbaat. “Vroeger was Het Pannenhuis eerder een herberg, waar men dus ook kon blijven slapen. De zaak was toen vooral populair bij mensen die hun boten langs het jaagpad moesten slepen en meestal de volgende dag weer verder trokken. Al die jaren is het interieur min of meer hetzelfde gebleven, net als onze klanten. Alleen brengen die vandaag wel hun kinderen en zelfs kleinkinderen mee.”

Eerst effe genieten     
Sigrid kreeg haar opleiding aan de hotelschool in Hoogstraten en volgde nadien nog een vervolmakingsjaar aan Spermalie in Brugge. Sinds het overlijden van haar moeder, neemt ze de keuken voor haar rekening. “Mijn gerechten zijn ‘landelijk’ te noemen en worden ‘op grootmoeders wijze’ bereid, met kruiden en groenten uit de eigen moestuin. Ik sta ondertussen 25 jaar in deze zaak. We gaan verder zoals we bezig zijn, maar nu eerst effe genieten van deze erkenning.”