Afhaalmenu
VALENTIJN AFHAALMENU
Bekijk hier onze Valentijn afhaalmenu
Afhalen kan je op bestelling: +32 (03) 464.04.49
Wijnen : ruim assortiment ter plaatse beschikbaar
Bestellen : ten laatste 2 dagen op voorhand en liefst telefonisch
Afhalen :
vr 12/02 : 17u -19u
za 13/02 : 17u - 19u
zo 14/02 : 17u - 19u
Adres:
Het Pannenhuis
Kerkstraat 9 in Massenhoven
03/464.04.49
Afhaalmenu's te verkrijgen!

AFHAALMENU KERST en OUD EN NIEUW
Bekijk hier onze afhaalmenu's:
Klik hier voor het KERSTMENU
Klik hier voor het OUD EN NIEUW MENU
24/12 : 13u - 17u
Terug Lockdown Horeca
De horeca lockdown smaakt zuur maar we moeten
er helaas allemaal samen door.
Keep safe.
Het Pannenhuis team.
Herfst Suggestie
Jonge patrijs
Herfst garnituur/ kroketjes/ fine champagnesaus
#horecacomeback
Via Horeca Comeback kan je nu ook cadeaubonnen kopen voor ons restaurant!
Steun je ons? Je helpt hier een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer wij opnieuw onze deuren openen. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!
Schenk een moederdagcadeau!
Wil je iemand verrassen in deze bizarre tijden met een vrolijk Moederdagcadeau?
Dan kan je bij Het Pannenhuis terecht!
Je kunt onze cadeaubonnen online aankopen via e-mail.
Wij zorgen ervoor dat ze er prachtig uitzien, zodat je echt iets leuks aan te bieden hebt.
Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE92 3200 3317 9023, sturen wij de bon gratis naar jou op.
Omdat mooi gepresenteerde cadeaus voor de meeste mensen leuker zijn om te ontvangen, natuurlijk!
Corona maatregelen terug verlengd.
Verlenging coronamaatregelen t.e.m. 3 mei
Beste klanten,
Zoals jullie waarschijnlijk in het nieuws vernomen hebben, werden de maatregelen in België verlengd t.e.m. 03/05
Dit heeft tot gevolg dat Het Pannenhuis ook t.e.m. 03/05 gesloten zal blijven.
Wij hopen jullie gauw opnieuw te mogen verwelkomen!
Schenk een vrolijk Paascadeau !
Wil je iemand verrassen in deze bizarre tijden met een vrolijk Paascadeau?
Dan kan je bij Het Pannenhuis terecht!
Je kunt onze cadeaubonnen online aankopen via e-mail.
Wij zorgen ervoor dat ze er prachtig uitzien, zodat je echt iets leuks aan te bieden hebt.
Na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE92 3200 3317 9023, sturen wij de bon gratis naar jou op.
Omdat mooi gepresenteerde cadeaus voor de meeste mensen leuker zijn om te ontvangen, natuurlijk!
Verlenging coronamaatregelen t.e.m. 19 april
Beste klanten,
Via deze weg willen wij jullie nogmaals enorm bedanken voor de continue steun en de motiverende berichtjes die we via alle mogelijke kanalen mogen ontvangen, deze zijn echt hartverwarmend. We doen er alles aan om hier samen zo sterk mogelijk door te komen.
Zoals jullie waarschijnlijk in het nieuws vernomen hebben, werden de maatregelen in België verlengd t.e.m. 19/04. Dit heeft tot gevolg dat Het Pannenhuis ook t.e.m. 19/04 gesloten zal blijven.
TIJDELIJK GESLOTEN WEGENS CORONA
Beste klanten,
De Veiligheidsraad heeft beslist dat alle restaurants en cafés moeten sluiten in het kader van het coronavirus COVID19. Dit zowel tijdens de week als in het weekend. Alle maatregelen gaan vanaf 13/3 middernacht in, en blijven geldig tot 3 april.
Vanaf 4 april kunt u terug telefonisch als online reserveren. Voor inlichtingen of vragen mag u ons altijd contacteren!
Sigrid Naedts opnieuw Horecapersoonlijkheid van het jaar!
We did it again : 1e prijs horecapersoonlijkheid van het jaar 2020 !!
Hartelijk dank voor al jullie fantastische steun.
Bekijk hier het krantenartikel in het Laatste Nieuws!
Sigrid en het hele Pannenhuisteam
De voorjaarsprimeur “hoppescheuten”
Wij serveren terug voor jullie de voorjaarsprimeur “hoppescheuten” een ware delicatesse voor fijnproevers.
Nergens ter wereld worden ze in de gastronomie gebruikt zoals in België. Kom ze proeven in Het Pannenhuis!
Stem op mijn mama!
Ik ben fier op mijn mama met deze prijs en hoop dat ze hem dit jaar opnieuw kan winnen dankzij jullie stemmen!
Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken die zich jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant!
Stem op Het Pannenhuis via deze link: www.liondor.be
Stem ons gerechtje tot het 'Kooktalent van Vlaanderen' !
Stem voor Het Pannenhuis unieke gerechtje:
Sint-Jacobshartjes
jonge prei/romig soepje/kruiden eigen kweek
suplement Caviar “Gold Label” 10gr
Bij Het (Kook) Talent van Vlaanderen zoeken ze naar dat ene unieke, ambachtelijke en succesvolle gerecht.
Help Sigrid mee voor extra stemmen. Je helpt haar meteen een flinke stap vooruit!
Breng je stem vandaag nog uit via: https://www.hettalentvanvlaanderen.be/publieksstem/
Derde plaats op de Horeca Awards
Op 25 november vonden de Hospitality Awards Belgium plaats, een tophappening in het chique San Marco Village waarop de allerbeste, klantvriendelijkste zaken bekroond werden met een bloedmooie prijs. Ook ons team mocht het podium op met een mooie derde plaats voor ‘beste gastronomische restaurant’, na absolute toppers als sterrenrestaurant The Glorious en het in de Gault&Millau aangeprezen restaurant Marcel. Een mooie verwezenlijking waar we allemaal vanzelfsprekend heel erg trots op zijn! Onze uitbaatster annex ladychef, Sigrid Naedts, mocht daarmee al haar tweede medaille op een jaar tijd de lucht in hijsen, nadat ze eerder al de prestigieuze Lion D’Or voor beste horecapersoonlijkheid won.
Vierde generatie Pannenhuis (Massenhoven) krijgt Lion D’or
Tijdens de Nacht van de Hospitality is Sigrid Naedts van restaurant Het Pannenhuis in Massenhoven uitgeroepen tot Lion D’or Persoonlijkheid van het Jaar. De familiezaak wordt al decennialang doorgegeven van moeder op dochter.
“Ik had het totaal, totáál niet verwacht”, vertelt Sigrid Naedts. Zij is al de vierde vrouwelijke generatie die het restaurant – het eerste huis dat na de oorlog bedekt werd met dakpannen – uitbaat. “Vroeger was Het Pannenhuis eerder een herberg, waar men dus ook kon blijven slapen. De zaak was toen vooral populair bij mensen die hun boten langs het jaagpad moesten slepen en meestal de volgende dag weer verder trokken. Al die jaren is het interieur min of meer hetzelfde gebleven, net als onze klanten. Alleen brengen die vandaag wel hun kinderen en zelfs kleinkinderen mee.”
Eerst effe genieten
Sigrid kreeg haar opleiding aan de hotelschool in Hoogstraten en volgde nadien nog een vervolmakingsjaar aan Spermalie in Brugge. Sinds het overlijden van haar moeder, neemt ze de keuken voor haar rekening. “Mijn gerechten zijn ‘landelijk’ te noemen en worden ‘op grootmoeders wijze’ bereid, met kruiden en groenten uit de eigen moestuin. Ik sta ondertussen 25 jaar in deze zaak. We gaan verder zoals we bezig zijn, maar nu eerst effe genieten van deze erkenning.”