Het Pannenhuis

À la carte

VOORGERECHTEN

Duo van hert & patrijs paté 
huisgemaakte confituur /rozijnen-notentoast
17,50

Wild geplukte boschampignons 
vleugje room/bladerdeeg gebakje 
24,00

Romig soepje 
waar ik vandaag zin in heb
10,00

Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko 
volle grond witloof sla/ Noordzeegarnalen/citroen
21,50

Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr op ijs geserveerd 
chips van polder aardappelen / fijne zure room met kruiden uit eigen tuin 
32,00

Handgesneden carpaccio Belgisch wit-blauw rund 
lekker klassiek/vleugje truffel 
21,00

 




HOOFDGERECHTEN

Noordzee leng
Handgepelde garnalen/zalige saus/crème van polderaardappelen, venkel & winterprei
De leng is kabeljauwachtig. Eet voornamelijk kreeft en kleine octopussen. 
33,50

Rog 
kappertjesboter/handgesneden frietjes /tartaarsaus/assortiment frisse slaatjes
32,50

Ossenhaas Belgisch wit-blauw
romige pepersaus/assortiment frisse groenten/handgesneden frietjes
43,50

Fazant suprème brabaçonne 
hemelse Brussels lof saus/beukenzwam/boter kroketjes/bio appelmoes/veenbessen 
35,50

Het beste van Ardens hert 
gesauteerd Brussels lof/wilde bos champignons/bio appelmoes/veenbessen/ boter kroketjes/saus”Fine Champagne” 
43,50

 


 

DESSERTEN

Dessertje van de dag
12,00

Mousse van Belgische chocolade
12,00

Vanilleijs
Saus van Belgische chocolade
12,00

Hazelnoten ijs
Caramel/knapperige granen omhuld met donkere chocolade
12,00

Sorbet van de dag
10,50

Normandische pannenkoek
calvados / vanilleijs 
13,00