À la carte
STARTERS
Duo van haas & fazant paté
rijkelijk assortiment huisgemaakte confituur/rozijnen-noten toast
22,00
Wild geplukte boschampignons
vleugje room/bladerdeeg gebakje
25,50
Romig soepje
waar ik vandaag zin in heb
10,00
Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
grond witloof sla/ Noordzeegarnalen
24,50
Gebakken Sint-Jacobsvruchten
jonge prei/romig soepje/shiso
28,50
supplement Royal Belgian Caviar “Gold Label” 10gr
30,00
Gelieve eventuele allergie of dieet voorschrift tijdig te vermelden.
Ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen alle tijden veranderen.
Koningskabeljauw op vel gebakken
handgepelde grijze garnalen/zalige saus/crème van polderaardappelen/jonge spinazie
39,50
Rog
kappertjes/hand gesneden frietjes/tartaarsaus/assortiment slaatjes
35,50
Ossenhaas Belgisch wit-blauw
romige pepersaus/fris aanbod van herfst groenten/handgesneden frietjes
45,50
Fijnste van hert
grond witloof/boschampignons/
46,50
Wilde fazant “Brabançonne”
gebakken Brussels lof/boschampignons/boter kroketjes/appel/veenbes
40,00
Gelieve eventuele allergie of dieet voorschrift tijdig te vermelden.
Ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen alle tijden veranderen.
DESSERTEN
Handmade chocolade bonbons (4stuks)
Laurens Atelier in Massenhoven
8,00
Crêpe Suzette zoals van chef Escoffier
pannenkoek/sinaasappel boter/geflambeerd met Grand Marnier/bolletje roomijs
13,50
Vanilleroomijs
chocoladesaus/donkere crispearls
12,00
Vers fruit spiesjes
coulis van rode vruchten
12,00
Kinderijsje
5,50
Sunday ice cream samengesteld met Anna & Emiel in Massenhoven
Vegan chocolade ijs/gezouten karamel ijs/vanille roomijs/caramel/oreo/crumble
12,50
Glaasje dessertwijn
Donnafugata Kabir Moscato di Pantelleria 2021 Italia
8,50