Het Pannenhuis

À la carte

STARTERS

Asperges “De Pleynhoeve”
Roerei vleugje room & verse tuinkruiden
25,50

Ganzenlever Pate Nivo Finess & witte truffelolie
31,00

Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
witloof sla/Noordzeegarnalen/citroen
25,00

Gebakken Sint-jacobsvrucht
jonge prei/romig soepje /shiso
Supplement Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr : 33,00
28,50

Romig soepje
waar ik vandaag zin in heb
11,00

 

Gelieve eventuele allergie of dieet voorschrift tijdig te vermelden.
Ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen alle tijden veranderen.

 




HOOFDGERECHTEN

Koningskabeljauw op vel gebakken
handgepelde garnalen/zalige saus/crème van polderaardappelen/fijne bio groenten
Absolute aanrader voor visliefhebbers
39,50 

Het beste van zeebaars
aardappel smeus/lente groenten/ricotta crème met bergamot citroen
39,00

Ossenhaas Belgisch wit-blauw
romige pepersaus/fris aanbod van slaatjes/handgesneden frietjes
46,50

Het fijnste van kalf
saliesaus/garnituur op zijn best
46,00

 

Gelieve eventuele allergie of dieet voorschrift tijdig te vermelden.
Ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen alle tijden veranderen.

 


 

DESSERTEN

Handmade chocolade bonbons (4stuks)
Laurens Atelier in Massenhoven
8,00

Crêpe Suzette zoals van chef Escoffier
pannenkoek/sinaasappel boter/geflambeerd met Grand Marnier/bolletje roomijs
13,50

Vanilleroomijs
chocoladesaus/donkere crispearls
12,00

Vers fruit spiesjes
coulis van rode vruchten
12,00

Kinderijsje
5,50

Sunday ice cream samengesteld met Anna & Emiel in Massenhoven
Vegan chocolade ijs/gezouten karamel ijs/vanille roomijs/caramel/oreo/crumble
12,50

Glaasje dessertwijn
Donnafugata Kabir Moscato di Pantelleria 2021 Italia
8,50