Het Pannenhuis

À la carte

STARTERS

Hand gesneden carpaccio Belgisch wit-blauw rund 
lekker klassiek/vleugje truffel 
22,50

Gebakken eendenlever 
gekarameliseerde golden delicious/secreto del chef 
29,00

Wild geplukte boschampignons 
vleugje room/bladerdeeg gebakje
25,50

Romig soepje 
waar ik vandaag zin in heb 
12,00

Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko 
volle grond witloof sla/ Noordzeegarnalen/citroen 
24,50

Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr op ijs geserveerd 
chips van polder aardappelen / fijne zure room met kruiden uit eigen tuin
35,50

 




HOOFDGERECHTEN

Koningskabeljauw op vel gebakken
handgepelde garnalen/zalige saus/crème van bloemkool en polderaardappelen 
Absolute aanrader voor visliefhebbers
 
38,00

Rog 
kappertjes/handgesneden frietjes/tartaarsaus/assortiment frisse slaatjes 
34,50

Ossenhaas Belgisch wit-blauw
romige pepersaus/assortiment frisse groenten/handgesneden frietjes
44,50

Zwartpootkip suprème 
hemelse muskaat druiven saus/slaatjes/boter kroketjes/bio appelmoes 
Dit Frans bio-product met zwarte poten krijgt alleen plantaardige voeding. Leeft tussen de Loire & Charent en genieten het hele jaar door van de buitenlucht. 
34,50

Het beste van Belgisch Graslam 
lekker klassiek met eigen toets 
37,50

 


 

DESSERTEN

Dessertje van de dag
12,00

Mousse van Belgische chocolade
12,00

Vanilleijs
Saus van Belgische chocolade
12,00

Hazelnoten ijs
Caramel/knapperige granen omhuld met donkere chocolade
12,00

Sorbet van de dag
10,50

Normandische pannenkoek
calvados / vanilleijs 
13,00