À la carte
BITES TO SHARE
Sardinellas uit blik by real Espanolañola
limoen/toast
29,50
Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr op ijs geserveerd
chips van polder aardappelen / fijne zure room met kruiden uit eigen tuin
35,50
3 x Chef’s choises
30,00
STARTERS
Hand gesneden carpaccio Belgisch wit-blauw rund
lekker klassiek/vleugje truffel
25,00
Wild geplukte boschampignons
vleugje room/bladerdeeg gebakje
29,50
Gebakken eendenlever
confituur van de oudste vrucht “de vijg”/secreto del chef
31,00
Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
Belgisch volle grond witloof sla/Noordzeegarnalen/citroen
26,00
Romig soepje
waar ik vandaag zin in heb
12,00
Gelieve eventuele allergie of dieet voorschrift tijdig te vermelden.
Ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen alle tijden veranderen.
Koningskabeljauw op vel gebakken
handgepelde garnalen/zalige saus/crème van polderaardappelen/fijne bio groenten
Absolute aanrader voor visliefhebbers
39,50
Rog
Kappertjes/hand gesneden frietjes/tartaarsaus/assortiment sla
38,50
Ossenhaas Belgisch wit-blauw
romige pepersaus/fris aanbod van slaatjes/handgesneden frietjes
46,50
tijm saus/bio groenten naar inspiratie van de groenten boer/polder aardappelen
46,00
Gelieve eventuele allergie of dieet voorschrift tijdig te vermelden.
Ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen alle tijden veranderen.
DESSERTEN
Handmade chocolade bonbons (4stuks)
Laurens Atelier in Massenhoven
12,00
Crêpe Suzette zoals van chef Escoffier
pannenkoek/sinaasappel boter/geflambeerd met Grand Marnier/bolletje roomijs
17,50
Vanilleroomijs
chocoladesaus/donkere crispearls
15,50
Lekkere luchtige lieveling mousse van Sigrid
crunchy van yoghurt & blauwe bessen
13,50
Kinderijsje
8,00
Café glace “Classic”
16,50
Glaasje dessertwijn
2022 Italia - Sicilië - Moscato di Pantelleria - Kabir - Donnafugata
13,50
2022 Italia Sicilië - Passito di Pantelleria di Pantelleria - Ben Ryé - Donnafugata
17,00
2020 Espanã Catalunya - Bach - Extrisima
8,00