Het Pannenhuis

À la carte

VOORGERECHTEN

Royal Belgian Caviar “Gold Label” 10gr
zacht gebakken aardappelchips/dipsaus van zure room
28,00

Huisgemarineerde Atlantische zalm "Label Rouge"
limoendressing/jonge blaadjes/witte truffelolie
19,50

Handgesneden rundscarpaccio Belgisch wit-blauw
witte truffeIoIiel/rucoIa/parmezaanse kaas/baIsamico azijn
18,50

Romig soepje
van seizoengroenten
9,00

Parijse champignons
lookboter in de oven/gezonde blaadjes
12,00

Kroketjes van Kalfszwezerik
kreeftensaus/Noordzee garnalen
23,00

Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
witlof sla/Noordzeegarnalen/citroen
19,00

Scampi's Black Tiger
lookroom saus/witlof sla
19,00

Coquilles hand gedoken
jonge prei/romig soepje/kruiden eigen kweek
suplement Royal Belgian Caviar “Gold Label” 10gr  
24,00
24,50

 



HOOFDGERECHTEN

Kabeljauwhaasje
Dijon tapenade/puree met pijpajuin
29,50

Grietfilet op zijn mooist
luxe waterkerssaus/puree/ kruiden crumbel
32,00

Groenlandse jonge tarbot filet
zalige saus/Noordzee garnalen/spinaziepuree
39,50

Oosterschelde paling
klassiek in’t groen/hand gesneden frietjes/boeketje tuinkruiden
34,00

Steak Belgisch wit-blauw
kruidenboter/assortiment frisse groenten/handgesneden frietjes
26,50

Ossenhaas Belgisch wit-blauw
pepersaus/assortiment frisse groenten/handgesneden frietjes
36,50

Parelhoen suprême
fine champagnesaus/kroketjes/assortiment frisse slaatjes
28,50

Varkensfilet Duroc d'Olives
gratin/saus van assortiment champignons/witte truffelolie/gebakken witlof
31,50