Het Pannenhuis

Chef's Menu

Top huisgemarineerde Atlantische zalm
jonge blaadjes/limoen dressing/Olio Extra Vergine Medio”olijfolie vol klasse”(hier te koop)
Suplement Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr €29,00
 
 
Soepje waar ik vandaag zin in heb
 
 
Pasta van Belgische tarwe
verse zomer truffel/romige salsa met witte truffelolie
 
 
Fris sorbetje
 
 
Roodbaars filet
pakso/geplette polder aardappel met jonge spinazie/zalige saus/Noordzee garnalen
 
 
Dessert of koffie met snoeperijen 
 
 
 
Menu aan €75 en met aangepaste wijnen €29 supplement.
 
 
U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledig gezelschap. 
 
Elk menu heeft zijn volledig vegetarische variëteit.
Gelieve eventuele allergieën of dieet voorschriften tijdig te melden,
ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen van alle tijden veranderen.