Het Pannenhuis

Chef's Menu

Huisgemarineerde  Atlantische zalm “Label Rouge”
limoendressing/jonge blaadjes/witte truffelolie
Suplement Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr €30
 
 
Soepje waar ik vandaag zin in heb
 
 
Groene primeur asperges "De Pertius”
zalige saus/hand gepelde Noordzee garnalen
Groene asperges is top qua smaak en afkomstig van de zandgronden in de France Provence,
gekweekt in de vlakte van Durance
 
 
Fris sorbetje
 
 
Duroc de Kempen
zachte pickle saus/gebakken polder aardappelen/frisse groene sla
Ann & Frank kweken met veel liefde en gezonde natuurlijke voeding hun Duroc varkens.
Als resultaat mals, sappige smaakvol stuk vlees.
Ze zijn een kruising tussen onze stevige, robuuste Noorse zeugen met een raszuiver Duroc beer.
 
 
Dessert of koffie
met snoeperijen 
 
 
 
Menu aan €85/aangepaste wijnen 29,50 pp
Glas dessertwijn €8
 
 
U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledig gezelschap. 
 
Elk menu heeft zijn volledig vegetarische variëteit.
Gelieve eventuele allergieën of dieet voorschriften tijdig te melden,
ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen van alle tijden veranderen.