Het Pannenhuis

Chef's Menu

Carpaccio van st jacobsvruchten
frisse kaffir limoen room/witte truffelolie/Royal Belgian Caviar “Platinum”
 
 
Soepje waar ik vandaag zin in heb
 
 
Op vel gebakken zeebaars
sausje van bio clementine/frisse blaadjes
 
 
Fris sorbetje
 
 
“Abanico” Duroc d’Olives
rijkelijke groenten mix/gebakken aardappelen in de schil-grijs zeezout/thijm saus 
 
 
Dessert of koffie
met snoeperijen 
 
 
 
Menu aan €78,00
Aangepaste wijnen €29,00 pp 
 
 
U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledig gezelschap. 
 
Elk menu heeft zijn volledig vegetarische variëteit.
Gelieve eventuele allergieën of dieet voorschriften tijdig te melden,
ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.
De gerechten kunnen van alle tijden veranderen.