Het Pannenhuis

Chef's menu

Carpaccio traag gegaarde octopus
zure room/Royal Belgian Caviar “Platinum”/witte truffelolie/limoen koriander aroma
 
 
Romig soepje
waar ik vandaag zin in heb
 
 
Gebakken eendenlever
gekarameliseerde golden delicious/secreto del chef
of
Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
Volle grond witloof sla/ Noordzeegarnalen/citroen
 
 
Fris sorbetje
 
 
Koningskabeljauw op vel gebakken 
handgepelde garnalen/zalige saus/crème van bloemkool en polderaardappelen
 
 
Dessert ‘Het Pannenhuis’ of koffie 

 

Menu aan €82,00
Aangepaste wijnen €29,50 pp
Glas dessertwijn 

 

 

U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledig gezelschap 
-Elk menu heeft zijn volledig vegetarische variëteit.
-Gelieve eventuele allergenen of dieet voorschriften tijdig te melden, 
 ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.