Chef's menu
Carpaccio traag gegaarde octopus
zure room/Royal Belgian Caviar “Platinum”/witte truffelolie/limoen koriander aroma
∞
Romig soepje
waar ik vandaag zin in heb
waar ik vandaag zin in heb
∞
Gebakken eendenlever
gekarameliseerde golden delicious/secreto del chef
gekarameliseerde golden delicious/secreto del chef
of
Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
Volle grond witloof sla/ Noordzeegarnalen/citroen
Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten met panko
Volle grond witloof sla/ Noordzeegarnalen/citroen
∞
Fris sorbetje
∞
Koningskabeljauw op vel gebakken
handgepelde garnalen/zalige saus/crème van bloemkool en polderaardappelen
handgepelde garnalen/zalige saus/crème van bloemkool en polderaardappelen
∞
Dessert ‘Het Pannenhuis’ of koffie
Menu aan €82,00
Aangepaste wijnen €29,50 pp
Glas dessertwijn €8
Aangepaste wijnen €29,50 pp
Glas dessertwijn €8
U wordt vriendelijk verzocht het menu te bestellen voor het volledig gezelschap
-Elk menu heeft zijn volledig vegetarische variëteit.
-Gelieve eventuele allergenen of dieet voorschriften tijdig te melden,
ons keukenteam kan er dan de nodige aandacht aan schenken.